برگزاری همایش سهم من از سلامتی و جوانی ایران

در روز یکشنبه سی و یکم اردیبهشت‌ماه و به‌مناسبت بزرگداشت هفته ملی جمعیت همایش دانشجویی «سهم من از سلامتی و جوانی ایران؟» با مشارکت دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در تالار میعاد دانشکده بهداشت برگزار شد. در ابتدا خانم دکتر ابوفاضلی رییس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان ضمن خوشامدگویی و خیر مقدم به مدعوین به بیان اجمالی از بحران سالمندی در ایران پرداختند. در ادامه آقای دکتر زمانی، رییس گروه پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیوتروریسم نوین و جنگ جمعیتی سخنرانی بیان کردند و از مدعوین خواسته شد که در جلسه پرسش و پاسخی که با حضور ایشان و آقای دکتر نافذ عضو هیات علمی گروه مهندسی بهداشت محیط بود مشارکت کنند. در پایان مسابقه جمله نویسی« سهم من از جوانی ایران؟......» برگزار و به قید قرعه به سه نفر از شرکت کنندگان مسابقه جوایزی اهدا شد.