برگزاری همایش دیابت و سلامتی در محل پل خواجو توسط کارشناسان بهداشت مرکز خدمات جامع سلامت ملاهادی

در روز پنجشنبه بیست و پنجم آبان ماه، همایش دیابت و سلامتی به مناسبت هفته دیابت و سلامت بانوان، با شعار " شناخت خطرات، اقدام موثر"  ، در محل پل خواجو و توسط کارشناسان مرکز بهداشت شماره دو برگزار شد.

این همایش که با هماهنگی اموراداری مرکز خدمات جامع سلامت ملاهادی و با همکاری واحدهای پرستاری، تغذیه، روان، بهداشت محیط و ناظر مرکز برگزار شده بود و حدود 180 نفر از افراد تحت پوشش این مرکز فراخوان شدند. همچنین عموم مردم علاقه‌مند نیز در این مراسم شرکت کردند و در خصوص بیماری دیابت توسط تمامی واحدها مورد آموزش قرار گرفتند. گفتنی است، دیابت نوعی بیماری متابولیکی و یکی از شایع ترین بیماری های غدد است که با سطح قند خون بالا (گلوکز) همراه است و به دنبال نقص در ترشح انسولین یا عملکرد آن یا هر دو ایجاد می‌شود. غربالگری سلامت و کنترل قند خون از حیث آگاه شدن شهروندان از آخرین وضعیت سلامت، نقش موثری در پیشگیری از این بیماری دارد که این نکات به حاضرین در مراسم تاکید شد. باتوجه به اهمیت و تاثیرات فشار خون در بیماران دیابتی، میز خدمت فشار خون برپا شد و فشار خون تمامی افراد اندازه گیری گردید. پمفلت های آموزشی نیز بین حضار توزیع گردید. همچنین ازتمامی افراد شرکت کننده در همایش پذیرایی شد. در پایان مراسم به قید قرعه به یک نفر جایزه ای اهدا شد.