برگزاری مراسم قدردانی از همکاران بهداشت دو اصفهان با حضور آقای دکتر شیرانی رییس دانشگاه

در روز پنجشنبه بیستم بهمن‌ماه، با حضور آقای دکتر شیرانی رییس دانشگاه، آقای دکتر گله‌داری معاون بهداشتی ایشان، آقای ابراهیمی مسئول امور رفاهی دانشگاه، خانم دکتر ابوفاضلی رییس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، معاونین ایشان و جمعی از پرسنل ستادی بهداشت دو اصفهان مراسم گرامیداشت اعیاد میلاد حضرت زهرا(س) و میلاد حضرت علی (ع) در محل سالن همایش سلامت این مرکز برگزار شد. در این برنامه ابتدا خانم دکتر ابوفاضلی ضمن تبریک اعیاد و خوشامدگویی به مهمانان به‌اهمیت کار و جایگاه ویژه کادر بهداشت در حفظ سلامت جامعه پرداختند، سپس آقای دکتر شیرانی از زحمات رییس مرکز و تمامی همکاران ایشان در حوزه بهداشت به‌ویژه در دوران بحران کرونا و اجرای برنامه‌های واکسیناسیون قدردانی کردند، همچنین یاد شهدای سلامت گرامی داشته شد و درآستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دستاوردهای آن در حوزه سلامت پرداختند. در پایان کارت‌های هدیه به‌مناسبت بزرگداشت مقام زن و مرد به همکاران اهدا شد.