برگزاری جلسه شورای مدارس تحت پوشش مرکز آزادگان و پایگاه همت آباد

در تاریخ روز پنجشنبه بیست و ششم بهمن ماه، جلسه شورای هماهنگی سلامت مدارس در مرکز آزادگان با حضور مسئولین مدارس، پایگاه‌های همت آباد و آزادگان و پرسنل مرکز آزادگان از جمله مسئول، ناظر مرکز، مراقبین سلامت ، کارشناسان بهداشت محیط و روان و برگزار شد. در این جلسه مسائل و مشکلات مدارس و دانش آموزان مورد نقد و بررسی قرار گرفت و برنامه‌های عملیاتی به منظور مرتفع شدن این مسائل عنوان شد. همچنین توسط ناظر و مسئول مرکز چک لیست مدارس مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه توضیحات لازم پیرامون توزیع مناسب شیر در مدارس ابتدایی و مکملهای آهن و ویتامین د۳ در مقاطع متوسطه ،ارجاع و نحوه پیگیری دانش آموزان دارای اختلال و آسیب‌ها، معاینات پدیکلوز و آموزش‌های لازم به منظور پیگیری و درمان، واکسیناسیون دانش آموزان پایه اول و دهم، تاکید مدیران برای دریافت کارت سلامت پایه‌های هدف اول، چهارم، هفتم و دهم با توجه به سیستم نوبت دهی مراکز بهداشتی و حصول اطمینان از انجام ارجاعات،تکمیل برنامه عملیاتی شورای مدارس ، مشکلات ارجاع و عدم تمایل والدین به انجام مراقبت‌ها و واکسیناسیون ارائه شد. در پایان جلسه ناظر مرکز با تشکر از حضور مدعوین از ایشان دعوت به همکاری‌های دوجانبه بین مراکز بهداشت و آموزش و پرورش به منظور رسیدن به اهداف مورد نظر را نموند.