برگزاری جلسه شورای بهداشتی مدارس تحت پوشش مراکز خانه اصفهان و کوجان

در روز دوشنبه بیست و سوم مهرماه اولین جلسه شورای مدارس تحت پوشش، برای مربیان بهداشت و مدیران مدارس در سالن اجتماعات علی بن ابی طالب کوجان برگزار شد. در ابتدای جلسه، خانم دکتر مهدی پور رئیس مراکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان وکوجان ضمن عرض خیرمقدم به حضار در مورد اهمیت همکاری تنگاتنگ دو ارگان آموزش  وپرورش و مرکز بهداشت بمنظور ارتقاء سطح سلامت و مراقبت دانش آموزان مطالب جامعی بیان کردند. سپس خانم فاضل پور ناظر مرکز، اولویت‌های بهداشتی در سال جدید از جمله طرح ضربت پدیکلوز، پیگیری و تکمیل معاينات پایه‌های اول، چهارم، هفتم و دهم را عنوان کردند. در ادامه سایر واحدها از جمله آموزش سلامت، سلامت روان، تغذیه، بهداشت و مراقبین سلامت در مورد اهداف و برنامه‌های اجرایی در مدارس در سال جاری صحبت کردند و پس از بحث و تبادل نظر مواردی به منظور اجرا مصوب شد.