برگزاری جلسه آموزشی و برپایی میز خدمت در مرکز خدمات جامع سلامت کوجان /خانه اصفهان

در روز یکشنبه هشتم مهرماه، به مناسبت روز جهانی قلب سالم جلسه آموزشی در مورد سلامت قلب و میز خدمت در این رابطهدر محل سالن مرکز خدمات سلامت کوجان/خانه اصفهان برای عموم مراجعین برگزار شد. در این جلسه آموزشی موضوعات تاثیر استرس، افسردگی و خشم بر سلامت قلب، نقش تغذیه، فعالیت بدنی بر افزایش سلامت قلب، اثرات سو مصرف دخانیات بر سلامت قلب، اصلاح سبک زندگی و عوامل خطر در بیماری‌های قلبی توسط کارشناسان سلامت روان و پرستار مرکز خدمات جامع سلامت کوجان، خانم‌ها رضایی و قادری و مراقب سلامت و مامای مرکز خانه اصفهان خانم‌ها بیرانوند و انصاری ارائه شد. در پایان ضمن اندازهگیری عوامل خطر مانند فشار خون افراد مشکوک به پزشک ارجاع داده شدند.