برگزاری جلسه آموزشی ویژه مراقبین سلامت مراکز بهداشتی مرکز بهداشت شماره دو

در روز شنبه بیست و نهم مهرماه جلسه آموزشی ویژه مراقبین سلامت مراکز بهداشتی مرکز بهداشت شماره دو در سالن همایش این مرکز برگزار شد.

این جلسه آموزشی با موضوع ترویج زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی برگزار شده بود و در ابتدا آقای دکتر انصاری‌پور متخصص طب سنتی و عضو گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان مدرس در خصوص مراقبت از نظر خوردن و آشامیدن، مراقبت روحی و روانی و مراقبت از نظر دفع مواد غیرضروری و حفظ موادضروری صحبت کردند، سپس آقای مختاری مسئول بهورزی در خصوص مراقبت از نظر حرکت و سکون مطالبی ارائه کردند. در پایان خانم دکتر قنبریان متخصص طب سنتی و عضو گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص دستورالعمل اجرایی ترویج زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی، اهمیت سبک زندگی سالم، مراقبت از نظر هوا و محیط زیست و مراقبت از نظر خواب و بیداری مطالبی عنوان کردند و به سوالات حضار پاسخ دادند.