برگزاری جلسه‌ی شورای بهداشتی مدارس آزادگان

در روز چهارشنبه بیست و پنجم مهر ماه، جلسه شورای بهداشتی مدارس تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت آزادگان با حضور مسوول مرکز، ناظر، پرسنل مراقب، مبارزه با بیماری‌ها، بهداشت روان، محیط، ماما و تغذیه و با حضور مسوولین تعدادی از مدارس در محل این مرکز برگزار شد. در این جلسه هماهنگی‌های لازم با مراکز بهداشتی به منظور انجام معاینات و ارجاعات دانش آموزان مقاطع گروه هدف و تشکیل پرونده های بهداشتی سلامت این پایه‌ها و همچنین معاینات پدیکلوز در مدرسه و طرح ضربت معاینات انجام شد. هنچنین مسائل مربوط به رفتارهای کودک و نوجوان و جوان مورد نقد و بررسی قرار گرفت. در این جلسه ناظر مرکز ضمن اینکه نقش برجسته خانواده و جامعه و مدرسه را در تربیت و پرورش کودکان بسیار موثر دانستند یاد آور شدند که حضور مسئولان مدارس در جلسات فیما بین بهداشت و مدارس بسیار مهم دانستند چرا که افزایش آگاهی والدین و دانش آموزان در زمینه روان و تغذیه و سلامت دانش آموزان در کاهش خطرات روانی و جسمانی تاثیر بسزایی دارد. کارشناسان روان و محیط مرکز آموزشهای لازم و برنامه های راهبردی و بهداشتی را به مسئولان یاد آور شدند و مدیران مدارس مشکلات مدارس را مطرح نمودند و در زمینه پدیکلوز و معاینات و مشکلات اسکلتی و آموزش‌هایی توسط مسئولین مرکز داده شد.