برگزاری جلسات آموزشی و انجام معاینات پدیکلوز در مدارس تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو

مدارس تحت پوشش مرکز زهران

خانم‌ها مهرعلیان و سلیمی، مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت زهران از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در مدارس تحت پوشش این منطقه حضور یافته و ضمن برگزاری جلسه آموزشی در خصوص راه‌های پیشگیری از ابتلا به پدیکلوز و تغذیه سالم برای کادر مدرسه و دانش آموزش، معاینات پدیکلوز را نیز برای دانش‌آموزان انجام دادند.

همچنین جلسه آموزشی با عنوان تغذیه سالم در سنین رشد برای والدین دانش‌ آموزان یک مدرسه ابتدایی و تحت پوشش مرکز زهران برگزار شد. در این جلسه خانم موسوی، کارشناس تغذیه مرکز زهران، علاوه بر بیان اهمیت تامین نیازهای غذایی کودکان در سنین رشد، نیازهای اساسی تغذیه ای نوجوانان و عوارض انواع سوء تغذیه در این سنین را بیان کرد. در پایان جلسه به پرسش های والدین در این باره پاسخ داده شد.

مدارس تحت مرکز دهنو

کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز خدمات جامع سلامت دهنو، طی برگزاری جلسه آموزشی برای دانش‌آموزان دو مقطع کاردانش در خصوص بیماری سل، راه‌های انتقال و پیشگیری از آن آموزش‌های لازم را ارائه کردند و در پایان جلسه به سوالات دانش‌آموزان پاسخ داده شد.