برگزاری جلسات آموزشی به مناسبت روز ملی فشار خون در مراکز تحت پوشش

• در روز پنجشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه، به مناسبت روز جهانی فشارخون  با شعار "فشار خون خود را دقیق اندازه گیری کنید و با کنترل آن طولانی تر زندگی کنید" و با دعوت قبلی از سفیران سلامت و سالمندان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت جامی، جلسه آموزشی در رابطه با راه‌های پیشگیری و کنترل فشارخون، تغذیه سالم، دوری از استرس، خواب کافی و ترک دخانیات توسط  خانم مارانی مراقب سلامت مرکز ارائه شد.

• همچنین در این روز طرح اندازه گیری فشار خون برای افراد تحت پوشش پایگاه سلامت لادان اجرا شد.

• خانم برزو و آقای صباغی مراقبین مرکز خدمات جامع سلامت دهنو نیز در این روز ضمن مراجعه به یکی از قرض الحسنه های تحت پوشش این مرکز، فشار خون پرسنل و مراجعین را اندازه گیری و راه‌های جلوگیری از ابتلا به فشار خون را آموزش دادند.

• همچنین جلسه درون بخشی در مورد برنامه‌ریزی برای روز جهانی فشار خون و طریقه اندازه‌گیری صحیح فشار خون در مرکز کوجان توسط ناظر مرکز خانم پوردوستعلی وهمکاران مبارزه با بیماری‌ها برگزار شد و نیز در این روز مراقبین مرکز خدمات جامع سلامت کوجان خانم ها سلیمانی و سلطانی ضمن مراجعه به مساجد تحت پوشش این مرکز فشار خون مراجعین را اندازه گیری کردند و در مورد اهمیت و نحوه ی صحیح اندازه‌گیری فشار خون و نقش مراکز بهداشت در پایش، غربال و کنترل فشار خون توضیح دادند.