برگزاری جشنواره دستاوردهای سالمندان و جلسات آموزش توسط کارشناسان مرکز خانه اصفهان

در روز پنج شنبه دوازدهم مهر ماه، به مناسبت هفته سالمند جشنواره دستاوردهای سالمندان در محل مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان برگزار شد. در این جشنواره علاوه برنمایش گذاشتن هنرهای دستی تهیه شده توسط سالمندان منطقه، فشارخون مراجعین توسط خانم باغکی مراقب سلامت مرکز گرفته شد و آموزش در مورد فعالیت بدنی و تغذیه در دوره سالمندی توسط خانم صالحی مراقب سلامت مرکز نیز داده شد.

همچنین در این روز جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی قلب و هفته سالمندان در مسجد خانه اصفهان برگزار شد. آقای سلیمیان کارشناس تغذیه مرکز در مورد تغذیه مناسب در دوره‌ی سالمندی و اثر آن در سلامت مطالبی ارائه کردند. سپس  خانم صالحی مراقب سلامت مرکز درباره‌ی تحرک و پیشگیری از سقوط در دوره سالمندی و علایم خطر در بیماری‌های قلبی عروقی آموزش‌های لازم را ارائه دادند و در نهایت توصیه مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی و انجام خدمات و خطرسنجی‌های قلبی عروقی رایگان در مراکز به مراجعین انجام شد.