برگزاری برنامه‌های آموزشی توسط کارشناسان مرکز سهند

در روز سه‌شنبه هفدهم مهر ماه، مراسم روز جهانی تخم مرغ در مدرسه ابتدایی کوشا تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان برگزار شد همچنین برای دانش آموزان مسابقه نقاشی برگزار شد و آموزش تغذیه سالم به آنها داده شد و وضعیت مدرسه از نظر بهداشت محیط، بوفه مدارس و وضعیت بهداشت دانش آموزان بررسی شد.

همچنین جلسه شورای بهداشتی مدرسه با حضور مدیر و مربی بهداشت مدارس برگزار شد و مشکلات شایع بهداشتی در مدارس شناسایی شدند و برنامه ریزی های لازم صورت گرفت. همچنین جلسه آموزشی جهت دانش آموزان در خصوص تغذیه صحیح و بهداشت فردی برگزار شد.

همچنین در این روز جلسه‌ی آموزشی برای سالمندان تحت پوشش این مرکز با همکاری خانم‌ها طاهری و عسگری مراقبین سلامت و آقای محمدیان کارشناس تغذیه مرکز در مورد  تغذیه سالم و بیماری دیابت برگزار شد و تست قندخون ناشتا افراد اندازه گیری شد و توسط پزشک مرکز ویزیت بیماران انجام شد.