برپایی میز خدمت به مناسبت هفته دخانیات در مراکز خانه اصفهان، صدرا و جامی

در روز چهارشنبه نهم خرداد ماه،  به مناسبت هفته  دخانیات در مرکز جامع خدمات سلامت خانه اصفهان میز خدمت ارائه مشاوره رایگان، در محل سالن انتظار برپاشد و به تمام مراجعین آموزش لازم در مورد مضرات دود دست دوم و سوم بر سلامت فرد و اطرافیان توسط خانم‌هاعبدالهیان کارشناس سلامت روان و مهاجرانی کارشناس بهداشت محیط ارائه شد. همچنین بروشور و پمفلت که با هماهنگی کلانتری این مرکز تهیه شده بود نیز بین مراجعین توزیع شد و همزمان کلیپ‌های مرتبط با موضوع نیز از تلویزیون سالن انتظار پخش شدند.

همچنین در این روز میز خدمت ارائه مشاوره رایگان در مورد مضرات دخانیات در محل مرکز خدمات جامع سلامت صدرا بر پا شد و به تمام مراجعین آموزش لازم در مورد مضرات استفاده از دود دسته دوم و سوم بر روی سلامت فرد و اطرافیان مخصوصا فرزندان توسط خانم باباشاهی کارشناس سلامت روان این مرکز داده شد.

در مرکز خدمات جامع سلامت جامی نیز میز خدمت در راستای اهداف هفته‌ی ملی بدون دخانیات شامل آشنایی با عوارض مصرف دخانیات و دود دست دوم توسط خانم نصری کارشناس سلامت روان برپا وهمچنین خدمات مشاوره رایگان در این زمینه به مراجعین ارایه شد.