رفتن به محتوای اصلی
x

بازدید مشترک و پلمب یک رستوران به دلیل شرایط بحرانی

بازدید مشترک از یک سردخانه زیر صفر رستوران یکی از سازمان‌های دولتی انجام شد که به علت شرایط نامناسب بهداشتی، منجمد کردن مرغ گرم و نامطلوب بودن محل، توسط مهندس شیروانی و شهریاری پلمپ شد و پرونده آن به ستاد بهداشت محیط ارجاع گردید. این بازدید با همراهی نماینده سازمان بازرسی کشور انجام شد تا رعایت الزامات بهداشتی در شرایط بحرانی به دقت بررسی شود.

همچنین، مهندس افشاری، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت سپاهانشهر، اقدام به پلمپ یک واحد چلوکبابی نمود. این اقدام به دلیل عدم رفع نواقص اعلام شده و توجه نکردن متصدی به اخطارهای صادره صورت گرفت تا سلامت عمومی شهروندان به صورت جدی تضمین شود.

این فعالیت‌ها در راستای ارتقای نظارت بر سلامت محیط و تضمین رعایت استانداردهای بهداشتی در شرایط عادی و بحرانی، و همزمان با هفته پدافند غیرعامل، انجام شد و نشان‌دهنده تعهد جدی کارشناسان بهداشت محیط به حفظ سلامت جامعه است.