اولین جلسه کارگاهی سفیران سلامت دانشجو در مرکز سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در تاریخ سه شنبه هجدهم مهرماه، اولین جلسه کارگاهی سفیران سلامت دانشجو در مرکز سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ساعت ۱۲ لغایت ۱۴ به منظور افزایش اطلاعات و ارتقای سطح علمی دانشجویان سفیر سلامت با عنوان: اهمیت مراقبتهای ادغام یافته، شناسایی و غربالگری در میانسالان، برگزار شد. در این جلسه لزوم انجام غربالگری گروه سنی بالای پنجاه سال توسط خانم عرب زاده و خانم فرشته حسینی دکتری اپیدمیولوژی در محل تالار اندیشه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارائه شد. در ادامه این جلسه خانم دکتر پاپی، خانم صالحی همچنین آقای مهندس رادمنش و آقای زارعی کارشناسان مرکز بهداشت دانشگاه در رابطه با هماهنگی‌ها و ادامه روند کار و نیز کاربرد مباحث آموزش داده شده و انجام به موقع مراقبتها و تست‌های تشخیصی برای افزایش سلامت در خانوار مطالب مفیدی را بیان نمودند. در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.