رفتن به محتوای اصلی
x

اقدامات واحد بهداشت محیط

در روز یکشنبه اول مهر ماه، یک واحد رستوران واقع در جنوب شهر اصفهان به علت نواقص فراوان و بحرانی محل از جمله مشکل فاضلاب‌رو، عدم بهسازی کف، نگهداری ترشی کپک زده و روغن سوخته به میزان ۴۰ لیتر که معدوم سازی انجام و محل توسط خانم مهندس شریف پور به صورت بحرانی پلمپ شد. 

کشف و توقیف نزدیک به ۴۰۰ لیتر آب زرشک فاقد مشخصات از یک باربری در منطقه شاپور  در بازدید مشترک بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان آقایان مهندس بیگی، محمدی موسوی و داوری با بازرسین غذا و دارو و همچنین پیگیری محوله توقیف شده در مغازه آبغوره و آبلیموگیری در منطقه ملک شهر و توقیف انواع آب زرشک، شربت نعناع، آب الو جنگلی و .... به مقدار۴۰۰ لیتر که محموله در محل نمونه برداری و توقیف و امانت سپاری  و محل به صورت بحرانی پلمپ شد.