رفتن به محتوای اصلی
x

اقدامات نظارتی واحد مهندسی بهداشت محیط در نمایشگاه محصولات خانگی هفته دفاع مقدس

در راستای نظارت مستمر بر عرضه و توزیع مواد غذایی و به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی، واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در تاریخ سوم مهرماه ۱۴۰۴ اقدامات نظارتی گسترده‌ای را در نمایشگاه خانگی هفته دفاع مقدس واقع در سپاهان‌شهر به انجام رساند.

در این بازدید که توسط مهندس نسرین کاظمی، کارشناس بهداشت محیط مرکز و در شیفت بعدازظهر و شب صورت پذیرفت، تعداد ۳۵ غرفه عرضه مواد غذایی مورد پایش و ارزیابی بهداشتی قرار گرفت.

اقدامات انجام‌شده در این بازدید به شرح زیر است:
    •    توقیف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاقد مجوز و غیرقابل مصرف که می‌توانست تهدیدی برای سلامت عمومی باشد.
    •    ارائه توصیه‌های تخصصی به غرفه‌داران در زمینه نگهداری مواد غذایی در شرایط مناسب و ایمن بهداشتی.
    •    تأکید بر نظافت محیط، ساماندهی انبار و چیدمان اصولی مواد غذایی به منظور جلوگیری از آلودگی‌های ثانویه.
    •    پیگیری و الزام به تهیه کارت سلامت برای تمامی کارکنان مرتبط با مواد غذایی به عنوان یکی از الزامات قانونی.
    •    تذکر جدی در خصوص اخذ مجوزهای قانونی لازم جهت عرضه غذاهای خانگی و سنتی.
    •    اعلام ممنوعیت قطعی فرآوری، پخت و عرضه هرگونه مواد غذایی فاقد مجوز در محیط نمایشگاه.
    •    آموزش چهره به چهره کارکنان در خصوص رعایت بهداشت فردی، شست‌وشوی صحیح دست‌ها و استفاده از تجهیزات بهداشتی.

این اقدامات در راستای صیانت از سلامت شهروندان و بازدیدکنندگان نمایشگاه انجام شد و کارشناسان بهداشت محیط تأکید کردند که نظارت‌ها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا از عرضه هرگونه مواد غذایی غیربهداشتی جلوگیری شود