رفتن به محتوای اصلی
x

اقدامات قاطع واحد بهداشت محیط در زمینه برخورد با تخلفات بهداشتی در اصفهان

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان در تاریخ ۳ آبان ماه در راستای حفظ سلامت عمومی و صیانت از حقوق شهروندان، اقدامات نظارتی و قانونی مهمی را به اجرا گذاشت.

در نخستین اقدام، با اخذ حکم قضایی و با هدف جلوگیری از توزیع و مصرف مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف انسانی، مقدار ۱۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در یکی از انبارهای واقع در شمال شهر اصفهان شناسایی و معدوم‌سازی گردید. این عملیات توسط مهندس مزدبران با حضور مهندس محمدی موسوی، کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره ۲ انجام و اقلام ضبط‌شده جهت امحا به گردنه زینل ارسال شد.

در ادامه اقدامات نظارتی، با توجه به گزارش‌های مردمی و بازرسی میدانی، یک واحد کبابی در منطقه سپاهان‌شهر به دلیل شرایط نامناسب و غیربهداشتی محیط کار از جمله:
    •    عدم کنترل صحیح دمای یخچال و فریزر
    •    عدم جداسازی مواد خام و پخته
    •    انجماد غذای مانده شب قبل و نگهداری غیرمجاز مواد غذایی

توسط مهندس افشاری، کارشناس بهداشت محیط مرکز جامع خدمات سلامت سپاهان‌شهر، پلمب بحرانی گردید.

این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های ناشی از غذا، ارتقای سطح ایمنی مواد غذایی و حفظ سلامت جامعه انجام گرفته و واحد بهداشت محیط تأکید نمود برخورد با متخلفین بهداشتی با جدیت ادامه خواهد داشت.