افتتاح و بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد حاج محمدعلی شیرزاده سمسار با حضور مسئولین شاخص شهر اصفهان

در روز پنجشنبه نوزدهم مهر ماه، مراسم افتتاح و بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد حاح محمد علی شیرزاده سمسار با حضور مسئولین شاخص شهر اصفهان در شهر بهارستان اصفهان و تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان برگزار شد. در این مراسم آقای دکتر بخشی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، آقای احمدی فرماندار اصفهان، آقای دکتر گله داری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آقای دکتر حیدری معاون فرهنگی اجتماعی شهردار اصفهان و رئیس مجمع خیرین استان اصفهان و سایر مسئولین از جمله نماینده دفتر امام جمعه شهر بهارستان، قائم مقام معاونت توسعه‌ی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مسئولین دفتر فنی دانشگاه، مسئولین مرکز بهداشت شماره دو و یک اصفهان،شرکت عمران بهارستان، شهرداری بهارستان، اداره آب و فاضلاب بهارستان، رئیس شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و همچنین اصحاب رسانه و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند. و تعدادی از ایشان به ایراد سخن پرداختند. این مرکز با مشارکت خیر گرامی خانم پشمی و اهدای آسانسور توسط والده ایشان خانم ریسمانی ساخت و بهره برداری شده است. لازم به ذکر است سال شروع این پروژه ۱۴۰۱ و بهره برداری در سال ۱۴۰۳ بوده، مساحت زمین پروژه ۸۰۰ متر مربع و مساحت زیر بنا ۷۰۰ متر مربع می باشد، تعداد طبقات دو طبقه و هزینه تمام شده همراه با هزینه تجهیزات صد و شونزده میلیارد و هشصد میلیون ریال می باشد و خدمات ویزیت پزشک، مامایی، مشاوره تغذیه و سلامت روان، بهداشت محیط و حرفه ای و مراقبت سلامت به مردم شهر بهارستان ارائه خواهد شد.