رفتن به محتوای اصلی
x

اخبار واحد تغذیه

برگزاری کمیته درون­‌بخشی غذا و تغذیه

کمیته درون‌بخشی غذا و تغذیه به‌همت واحد بهبود تغذیه برگزار شد. در ابتدای این جلسه خانم دکتر ابوفاضلی در باره اهمیت فرهنگ‌سازی تغذیه سالم و ارتقاء سواد تغذیه‌ای در جامعه صحبت کردند. در ادامه خانم زاهد مسئول واحد تغذیه و کارشناسان آن واحد در مورد شاخص‌های تغذیه و مداخلات لازم به‌منظور بهبود شاخص‌های نامطلوب با همکاری سایر واحدهای فنی در این زمینه توضیحاتی ارائه دادند. در پایان پیشنهادات همکاران در این موارد مطرح و به بحث گذاشته شد.

 

برگزاری جلسه هماهنگی فصلی تغذیه

جلسه هماهنگی فصلی کارشناسان تغذیه به‌همت واحد بهبود تغذیه برگزار شد. خانم زاهد مسئول واحد تغذیه و کارشناسان آن واحد در مورد شاخص‌های تغذیه و مداخلات لازم به‌منظور بهبود شاخص‌های نامطلوب با همکاری مراکز توضیحاتی ارائه دادند. در پایان پیشنهادات همکاران در این موارد مطرح و به بحث گذاشته شد.