رفتن به محتوای اصلی
x

اخبار واحد بهداشت محیط

پلمپ یک واحد کارگاه لبنیاتی به‌دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در قالب یک تیم دونفره از محل یک کارگاه لبنیات بازدید کردند و با توجه به شرایط بهداشتی نامناسب واحد و عدم رعایت پروتکل‌های مربوطه، محل بلافاصله پلمب و از ادامه فعالیت این واحد جلوگیری به‌عمل آمد.

پلمب یک واحد رستوران به‌دلیل نگهداری غذای شب مانده و مواد غذایی فاسد کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در قالب یک تیم دونفره و پیرو شکایت سامانه 190به رستوران مراجعه و مشاهده شد که متصدی اقدام به نگهداری غذای شب مانده و مواد غذایی فاقد مشخصات کرده است، تمامی مواد غذایی در محل معدوم و متصدی به تعزیرات معرفی شد و از ادامه فعالیت واحد جلوگیری به‌عمل آمد.

پلمپ یک واحد آبمیوه و بستنی بدلیل شرایط نامناسب بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در قالب یک تیم و پیرو شکایت سامانه 190 به یک واحد آبمیوه و بستنی فروشی مراجعه و پس از بررسی‌های لازم مشاهده شد متصدی اقدام به نگهداری آبمیوه‌های شب مانده کرده است، بلافاصله موارد توسط کارشناس معدوم و متصدی به تعزیرات معرفی شد.

پلمب سردخانه یک رستوران به‌دلیل شرایط نامساعد بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان همراه با کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی در قالب یک تیم دو نفره به سطح شهر مراجعه و از محل‌های مختلف بازرسی کردند در این بازرسی‌ها سردخانه یک رستوران به‌دلیل شرایط نامناسب نگهداری مواد غذایی پلمب و تذکرات لازم داده شد.