اخبار واحد بهداشت محیط

در روز پنجشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه، با عنایت به دستور دادستان محترم در مورد برخورد و جمع آوری تابلوهای تبلیغاتی و استندهای فروش مواد دخانی، ضمن تشکیل تیم بازرسی با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو، پلیس امنیت اقتصادی و مبارزه با کالای قاچاق، بازرسان اداره صمت، بازرسان اتاق اصناف از مراکز مذکور بازدید و ضمن صورتجلسه کردن استندها و ارائه مهلت 24 ساعته به منظور جمع آوری تبلیغات، کلیه استتندها توسط متصدیان واحدهای صنفی جمع آوری و یک واحد متخلف به دادگاه معرفی شد. لازم به ذکر است طبق قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، نصب تابلوهای تبلیغاتی، تشویق مستقیم، غیرمستقیم و یا تحریک افراد به استعمال دخانیات اکیدا" ممنوع بوده و با واحدهای صنفی متخلف برابر مقررات برخورد می گردد.

همچنین در این روز جلسه آموزشی با عناوین هفته دخانیات، عوارض مصرف دخانیات و راه‌های پیشگیری از آن  توسط خانم مهندس رضازاده در مرکز خدمات جامع سلامت آزادگان برای دانشجویان پرستاری برگزار شد و در پایان جلسه به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد .