رفتن به محتوای اصلی
اخبار واحد بهداشت محیط
- کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان یک واحد زیر زمینی تولید چیپس در منطقه تحت پوشش را کشف و با هماهنگی کارشناس اداره صمت ۳۲ کارتن ۳۰ تایی چیپس توقیف، جمع آوری و به ستاد بهداشت محیط ارسال شد، همچنین واحد فوق پلمب و پرونده متصدی به مراجع قانونی ارجاع داده شد.
- کارشناسان واحد بهداشت محیط تعداد 35 جعبه 20 عددی زعفران را پیرو نمونه گرفته شده از یک واحد سوپرمارکت و جوابیه ی آزمایشگاه مبنی بر وجود رنگ غیرمجاز تارترازین، کارمویزین و سان ست یلو را توقیف و معدوم کردند
- در روزهای شنبه و یکشنبه بیستم و بیست و یکم آبان ماه، بازدید مشترک از لبنیات فروشیهای سطح شهر توسط کارشناسان بهداشت محیط با همراهی نیروهای تعزیرات و اصناف در قالب تیم های 4 نفره از کارگاهها و مراکز عرضه و فروش لبنیات بازرسی به عمل آمد. این بازرسیها از کارگاه های منطقه رهنان، امام خمینی، اشکاوند، کهندژ، چهارباغ بالا، توحید و آتشگاه صورت گرفت و نمونه برداری از ماست و دوغ مورد عرضه انجام شد، همچنین واحدهای متخلف بدلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی مناسب پلمپ و غیرفعال شدند لازم به ذکر است این طرح در روزهای آتی نیز ادامه دارد
- پیرو بررسی شکایت سامانه مردمی شکایات 190 از یک واحد فروش خرما، کارشناسان بهداشت محیط این مرکز، محل مذکور را بدلیل عرضه خرمای فاسد، استفاده از ظروف غیربهداشتی و داشتن کارگر فاقد کارت بهداشت، مشاهده خرماهای خشک شده و حشره زده، حلوا ارده فاقد تاریخ مصرف و همچنین کارگر اتباع فاقد مجوز کارپلمب کردند.