اخبار واحد بهداشت محیط

*برای بخش عملی درس بهداشت محیط دانشجویان بهورزی به همراه کارشناسان بهداشت محیط شهر بهارستان آقای مهندس آبی، خانم مهندس کریمی و خانم مهندس کاظمی و مربی بهداشت محیط خانم مهندس سپیانی از کارخانه یخ صدف واقع در جاده خلیج فارس، آرایشگاه زنانه و مجتمع نان بهارستان بازدید آموزشی انجام دادند. در این بازدید نکات مربوط به مسائل بهسازی و بهداشتی واحدها و همچنین کار با تجهیزات سنجش پرتابل به طور عملی آموزش و به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.

*غیرفعال سازی چندین واحد متخلف در حاشیه شهر اصفهان آقای مهندس طاهری مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان به همراه آقای مهندس میرحاج از تعدادی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستوران و کارگاه تولید نان بازدید کردند که در این بازرسی‌ها شرایط بهداشتی و مواد اولیه مورد استفاده واحدها بررسی و سنجش شدند که در ادامه بازرسی‌ها تعدادی واحد متخلف غیرفعال و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

*بازرسی از مساجد وحسینیه‌های تحت پوشش همزمان با برگزاری مراسم شب‌های قدر و شهادت مولای متقیان کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، همزمان با برگزاری مراسم شب‌های قدر و شهادت مولای متقیان نسبت به بازرسی از مساجد، تکایا و حسینیه‌ها اقدام کرده و شرایط بهداشتی و بهسازی اماکن مذکور را مورد سنجش قرار دادند همچنین نکات ایمنی و بهداشتی به خادمین مساجد آموزش داده شد.