رفتن به محتوای اصلی
x

اخبار واحد بهداشت محیط

* توقیف 120کیلوگرم تخم مرغ در شرایط غیر بهداشتی و نامناسب در روز سه‌شنبه هشتم فروردین‌ماه کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در بازرسی از یک کارگاه قنادی با مقدار 120کیلوگرم تخم مرغ که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی نگه‌داری می‌شد مواجه شدند که بعد از بررسی ‌های به‌عمل آمده تخم مرغ‌ها توقیف و با دامپزشکی برای وضعیت آنها هماهنگی شد.

* بازرسی مشترک با نمایندگان سازمان صمت( صنعت، معدن و تجارت) کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو با همراهی نمایندگانی از سازمان صمت به فروشگاه‌های بزرگ در سطح شهر مراجعه و شرایط بهداشتی واحدها مورد بازرسی قرار گرفت، در این بازدیدها تذکرات و آموزش لازم برای بهبود عملکرد محل‌های مذکور داده شد.

* بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سنجش شرایط بهداشتی کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو در سه شیفت صبحگاهی، عصرگاهی و شامگاهی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به‌ویژه مراکز طبخ آش، حلیم و رستوران‌ها و کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه را مورد بررسی قرار دادند و نسبت به سنجش بارمیکربی سطوح و پراکسید روغن‌های مصرفی به کمک ابزار و تجهیزات پرتابل اقدام کردند که در این بازرسی‌ها مقداری مواد غذایی غیرقابل مصرف معدوم و متخلفان به تعزیرات معرفی شدند.

* گزارش بازدید کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در تاریخ ۱۴۰۲/۱/۸ تعداد بازدید مراکز تهیه و توزیع موادغذایی: 368 مورد تعداد بازدید اماکن عمومی: 100 مورد تعدادبازدید بین راهی: 25 پیگیری شکایت سامانه ۱۹۰ : 12 مقدار توقیف و معدوم : 498کیلوگرم تعداد پلمپ: 5 مورد