اخبار مراکز تابعه مرکز بهداشت شماره دو به مناسبت هفته قلب سالم

برگزاری گپ سلامت در پارک ناژوان و بوستان ملت

با تلاش و هماهنگی های انجام شده پرسنل مرکز بهداشت و سفیران سلامت دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با همکاری کانون جهاد علمی در طراحی بنر، پوستر و پمفلت های آموزشی، روزهای ۷ ام و ۱۴ ام مهرماه به ترتیب در پارک ناژوان و بوستان ملت، پویش هفته جهانی قلب برگزار شد. در این همایش اهمیت سلامت قلب، خود مراقبتی و راه‌های پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی در قالب غربالگری، سخنرانی، آموزش چهره به چهره، مشاوره و همچنین بخش‌های ورزش همگانی، مسابقه و جوایز، برای مراجعین ارائه شد.

برگزاری جلسه آموزشی در مرکز سلامت دهنو

در روز شنبه پانزدهم مهرماه، جلسه آموزشی در زمینه هفته قلب سالم توسط کارشناس مبارزه با بیماری‌ها، آقای صباغی برای مدیران مدارس در مرکز جامع سلامت دهنو برگزار شد.در این جلسه راهکار های پیشگیری از بیماری های قلب و عروق آموزش داده شد و این جلسه آموزشی برای گروه میانسالان انجام شد و در آخر جلسه پرسش و پاسخ در مورد مطالب آموزشی انجام گرديد