برگزاری مراسم روز جهانی و هفته ملی دیابت در مدرسه متوسطه اول هفتم محرم دو

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنیه بیست و سوم آبانماه مراسم روز جهانی و هفته ملی دبابت با شعار دیابت و خانواده با حضور خانم دکتر ابوفاضلی رئیس، دکتر فروغی معاون بهداشتی مرکز، دکتر احمدیان مسئول برنامه غیرواگیر مرکز بهداشت استان در مدرسه هفتم محرم دو برگزار شد.

برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت روز جهانی دیابت با شعار دیابت و خانواده با هماهنگی معاون توسعه سلامت شهری شهرداری اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و دوم آبانماه همایش پیاده روی به مناسبت روز جهانی دیابت با شعار دیابت و خانواده با هماهنگی معاون توسعه سلامت شهری شهرداری اصفهان و مرکز بهداشت شماره دو از ساعت دو نیم بعد از ظهر برای عموم بر گزار شد.

بازدید مدیریتی تیم پشتیبانی از مرکز مهربد بهارستان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و دوم آبانماه آقای رضاعلی به همراه مسئولین واحدهای پشتیبانی از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی مهربد بهارستان بازدید کردند.

برگزاری استعلام اجاره محل اتاق دندان پزشکی ۱۴معصوم-فدایی-بهارستان

متن استعلام به شرح در ادامه مطلب است.

برگزاری جلسه آموزشی مدیریت بحران برای کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه بیست و سوم آبان ماه واحد مهندسی بهداشت حرفه ای سومین جلسه هماهنگی و آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه ای مشاور صنایع و بیمارستان های تحت پوشش را برگزار کرد.

برگزاری همایش چاقی و اضافه وزن به مناسبت هفته جهانی دیابت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و دوم آبان ماه به مناسبت هفته جهانی بیماری دیابت همایش یک روزه چاقی و اضافه وزن در محل فرهنگسرای اندیشه شهر بهارستان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع دیابت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و دوم آبان ماه به مناسبت روز جهانی دیابت خانم دکتر جلال پزشک مرکز و خانم فاطمه میرجانی مراقب سلامت و خانم فاطمه صفایی ناظر مرکز خدمات جامع سلامت  با هماهنگی قبلی با مدیر مهد کودک گلها از مهد کودک بازدید شد.

برگزاری جلسه آموزشی دیابت و اثرات تنظیم قند خون

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و دوم آبانماه و به مناسبت هفته دیابت، خانم حیدری و خانم صفری مسئولین سالمندان مرکز خدمات جامع سلامت امیرحمزه با هماهنگی خانم امینی ناظر سلامت آن مرکز اقدام به برگذاری جلسه آموزشی با اولویت موضوع دیابت برای سالمندان مرکز کردند.

معرفی مهمانسرای تدبیر در روستای گردشگری مصر

متن نامه به شرح در ادامه مطلب است.

دستورالعمل نحوه استفاده از تقلیل ساعت همکاران معلول ودارای خانواده معلول

متن اطلاعیه به شرح در ادامه مطلب است.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره 2 RSS