مراسم کلنگ زنی پایگاه فوریت های پزشکی ۱۱۵ مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت شهری دهنو

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه سی و یکم شهریورماه مراسم کلنگ زنی پایگاه فوریت های پزشکی ۱۱۵ وابسته به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در قسمتی از زمین مرکز خدمات جامع سلامت شهری دهنو از واحد های تابعه این مرکز برای احداث ساختمان یاد شده و خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به مردم شریف آن منطقه انجام شد.

راهنمای تایید نمره نهایی  ارزیابی عملکرد کارکنان

همکاران گرامی، به منظور تسهیل و تسریع در فرآیند ارزشیابی پرسنل، به فایل پیوست (راهنمای نحوه استفاده ارزیابی عملکرد کارکنان دانشگاه) در ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

تکمیل کادر پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت روستایی پیکان

مرکزبهداشت شماره دو اصفهان جهت تکمیل کادر پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت روستایی پیکان واقع در ۸۰ کیلومتری شرق اصفهان ( با سرویس رفت و برگشت)، دعوت به همکاری می نماید . متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتردر ساعات ادارای با شماره تلفن ۳۶۶۱۸۳۸۱ -۰۳۱ تماس حاصل نمایند.

راهنمای استفاده از سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان دانشگاه جهت پرسنل بجز افراد شرکتی و شاغل کمتر از شش ماه در سال ۱۳۹۶

جهت رویت راهنما سامانه به فایل پیوست مراجعه فرمایید.

فایل پیوست: راهنمای استفاده از سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان دانشگاه

برگزاری طرح پایش مراجعین دیابتی در پایگاه سلامت قائدی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، از روز یکشنبه هیحدهم شهریورماه لغایت سه شنبه بیست و هفتم شهریور و با هماهنگی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با همکاری مرکز بهداشت شماره دو طرح پایش بیماران دیابتی پایگاه خدمات جامع سلامت قائدی و مرکز خدمات جامع سلامت معتمد در پایگاه خدمات جامع سلامت قائدی برگزارشد.

برگزاری جلسه آموزش خودمراقبتی و شناخت بیماری سالک

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و هفتم شهریورماه در روستای دشتی از توابع مرکز خدمات جامع سلامت دشتی جلسه آموزشی خودمراقبتی و آشنایی با انواع پشه سالک در محل حسینیه دشتی ویژه زنان برگزار شد.

اطلاع رسانی درخصوص فعالیت های شرکت نیوشا

متن اطلاعیه به شرح در ادامه مطلب است.

نظارت بر رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع غذا در مراسم عزاداری ماه محرم

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و هفتم شهریورماه آقایان ضرغامپور، ردانی پور، منصوری بهورزان اشکاوند برای نظارت بر نحوه تهیه و همچنین چگونگی توزیع مواد غذایی در مراسم عزاداری ماه محرم در منطقه روستایی اشکاوند به محل مربوطه مراجعه و با توزیع کلاه و دستکش بر رعایت تمامی اصول بهداشتی نظارت کردند.

برگزاری جلسه هماهنگی- آموزشی رابطین سلامت ادارات با موضوع" مدیریت استرس"

به گزارش روابط عمومی  مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و هفتم شهریورماه، واحد آموزش سلامت اقدام به برگزاری سومین جلسه هماهنگی، آموزشی رابطین سلامت ادارات درسال جاری در محل سایت آموزشی مرکز بهداشت کرد.

برگزاری جلسه هماهنگی با مسوولین کارآموزی دانشکده پزشکی گروه پزشکی اجتماعی و مرکز بهداشت استان و شبکه بهداشت شماره یک و دو شهرستان اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز دوشنبه بیست و ششم شهریورماه جلسه هماهنگی با مسوولین کارورزی و کارآموزی دانشکده پزشکی گروه پزشکی اجتماعی و مسوولین کارآموزی مرکز بهداشت استان و مراکز بهداشت شماره یک و دو شهرستان اصفهان در محل سالن کنفرانس گروه پزشکی اجتماعی تشکیل شد.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره 2 RSS