قابل توجه مراقبین سلامت شرکت کننده در آزمون ترومبوز وریدی و بیماری تیروئید در بارداری

تاریخ برگزاری این آزمون از تاریخ ۹۶/۹/۱ ، به تاریخ ۹۶/۹/۲ تغییر یافته است .

آزمون راس ساعت ۱۲ برگزار می گردد .حضور همکاران محترم ۱۵ دقیقه قبل از شروع آزمون الزامی می باشد.

لیست واحدهای با پوشش ۹۰% به بالا و زیر ۹۰% در خصوص جمعیت حداقل یکبار خدمت گرفته

با توجه به بررسی انجام شده در خصوص درصد جمعیت حداقل یکبار خدمت گرفته تا تاریخ ۹۶/۷/۲۲ در خانه های بهداشت و پایگاههای سلامت شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، بدینوسیله لیست واحدهای با پوشش ۹۰% به بالا و زیر ۹۰% بشرح زیر اعلام می گردد

رتبه بندی کارشناسان تغذیه

لیست رتبه بندی به شرح در ادامه مطلب است.

رتبه بندی خانه های بهداشت و پایگاههای سلامت شهرهای زیر ۲۰ هزاراز نظر درصد جمعیت تحت پوشش بصورت مقایسه ای ۹۶/۶/۲۲ و ۹۶/۷/۲۲

فایل مربوطه به پیوست در ادامه مطلب است.

انجام طرح غربالگری قند و چربی خون به همراه آموزش تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان ، در روز شنبه بیست و هفتم آبان ماه و به مناسبت هفته دیابت طرح غربالگری قند خون و چربی خون زیر نظر خانم دکتر حسن وند پزشک مرکز خدمات جامع سلامت جامی و سرکار خانم مارانی مراقب سلامت پایگاه جامی انجام شد.

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع "بیماری های واگیر پدیکلوز و سل"

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه بیست و هفتم آبان ماه توسط خانم دکتر کامران پزشک پایگاه سلامت بابوکان جلسه آموزشی پیرامون بیماری های واگیر (پدیکلوز و سل) در محل مدرسه دردشتی بابوکان برگزار شد.

اجرای طرح خطر سنجی پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، از روز شنبه بیستم لغایت پنج شنبه بیست و پنجم آبان ماه و به مناسبت هفته دیابت توسط بهورزان طرح خطر سنجی پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی در روستا های حیدرآباد و کبجوان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت اشکاوند انجام شد.

برگزاری کلاس آموزشی به مناسبت روز جهانی دیابت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و سوم آبان توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ملاهادی سبزواری کلاس آموزشی با موضوع بیماری دیابت در محل مدرسه شهید ابراهیمی برگزار گردید.

برگزاری کلاس آموزشی دیابت به مناسبت روز جهانی دیابت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه بیست و سوم آبان ماه و به مناسبت روز جهانی دیابت کلاس آموزشی در محل سالن آموزش مرکز خدمات جامع سلامت کوجان برگزار گردید.

برگزاری جلسه آموزشی دیابت در کودکان و نوجوانان راه حق

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه بیست و چهارم  آبان ماه و به مناسب هفته دیابت و با توجه به شعار امسال "آینده سالم حق ماست" و براساس روز شمار هفته دیابت "دانش آموزان و دیابت  "مرکز خدمات جامع سلامت راه حق با هماهنگی مدیر مدرسه صاحب الزمان راه حق جلسه آموزشی توسط مراقب سلامت خانم منصورزاده در سالن احتماعات مدرسه برای مقاطع تحصیلی سوم، چهارم و پنجم و ششم ابتدایی  برگزار شد.

صفحه‌ها

متن: