بخشنامه امضای الکترونیکی احکام و قراردادهای کارگزینی از ابتدای سال ۱۳۹۷

متن بخشنامه به شرح در ادامه مطلب است.

برگزاری جلسه آموزشی بیماری فشار خون

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دواصفهان، در روز چهارشنبه دوم خردادماه و به مناسبت هفته جهانی بیماری فشار خون جلسه آموزشی توسط کارشناسان پایگاه همت آباد در محل پایگاه مقاومت بسیج شهید با هنر برگزار شد.

سخنرانی در جمع نمازگزاران روستای دستجرد جرقویه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه مورخ دوم خرداد ماه دکتر سعادت نیا مسئول مرکز روستایی دستجرد با حضور در مسجد آیت الله حائری دستجرد جرقویه ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان و به مناسبت این ایام کلاس آموزشی با موضوع بهداشت روزه و تغدیه در روزه داری را در بین نماز ظهر و عصر برای نمازگزاران برگزار کردند.

کمیته پیشگیری از مرک کودکان و نوزادان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه دوم خرداد ماه اولین کمیته پیشگیری از مرگ کودکان در سال جاری با حضور خانم دکتر ابوفاضلی رئیس مرکز، آقای دکتر فروغی معاون بهداشتی، خانم دکتر صادق، مدیر گروه سلامت خانواده مرکز بهداشت استان، خانم فاضلیان، کارشناس برنامه کودکان مرکز بهداشت استان، آقای دکتر صفوی پور، متخصص اطفال و دیگر اعضا کمیته در محل دفتر رئیس این مرکز تشکیل شد.

بهسازی شرکت صنایع فلزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در طی بازرسی چهارشنبه دوم خرداد ماه خانم مهندس پیروی بازرس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت کوجان از شرکت صنایع فلزی کراقلی واقع در خیابان مشیرالدوله مشاهده شد کارفرمای این کارگاه در راستای تحقق اهداف بهداشت حرفه ای کارگاه اقدامات شایان تقدیری انجام داده است که شامل موارد زیر می باشد.

نظارت بر نحوه اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار در شرکت صنایع فلزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه دوم خردادماه اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار در قسمت های مختلف پروسه تولید شرکت صنایع فلزی کراقلی توسط یکی از شرکت های خصوصی ارائه دهنده خدمات فنی مهندسی بهداشت حرفه ای انجام شد.

بهسازی یک باب مکانیکی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در بازرسی سه شنبه یکم خرداد ماه خانم مهندس پیروی بازرس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت کوجان از مکانیکی گاراژ سپاهان واقع در خیابان مشیرالدوله  مشاهده شد کارفرمای محترم این کارگاه در راستای بهسازی ساختمان کارگاه اقدامات شایان تقدیری انجام داده است که شامل موارد زیر می باشد.

بهسازی یک باب تراشکاری

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در بازرسی سه شنبه یکم خرداد ماه خانم مهندس پیروی بازرس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت کوجان از تراشکاری واقع در خیابان مشیرالدوله جنب گاراژ اطمینان مشاهده شد کارفرمای محترم این کارگاه در بهسازی ساختمان کارگاه اقدامات شایان تقدیری انجام داده است که شامل موارد زیر می باشد.

پمفلت تهیه شده توسط روابط عمومی شرکت آبفای استان اصفهان

جهت رویت متن اطلاعیه به همراه پمفلت مربوطه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

برگزاری جلسه هماهنگی، شناسایی و رفع مشکلات حیطه سلامت شهر بهارستان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه اول خردادماه جلسه هماهنگی با حضور پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان، کارشناس واحد آموزش سلامت شبکه دو اصفهان، شهردار بهارستان، اعضای شورای شهر، مدیران مدارس، پرسنل بهزیستی و اورژانس اجتماعی شهر بهارستان در باره شناسایی مشکلات بهداشتی شهر بهارستان و همفکری به منظور مرتفع کردن مشکلات در محل سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر بهارستان برگزار شد.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره 2 RSS