پيام تبريك خانم دکتر ابوفاضلی مدير مركز بهداشت شماره دو اصفهان به مناسبت ۵ اسفند روز مهندس

متن پیام به شرح ادامه مطلب است.

اجرای طرح ملی پایش و سنجش گاز رادون در منازل مسکونی اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه یکم اسفندماه و همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) طرح ملی پایش و سنجش گاز رادون در منازل مسکونی تحت پوشش این مرکز توسط پانزده تیم دو نفره از بازرسان مهندسی بهداشت در دو نوبت صبح و عصر با همراهی و حضور خانم دکتر ابوفاضلی رییس این مرکز و با مراجعه به درب منازل در نظر گرفته شده با تکمیل پرسشنامه، تحویل آشکار سازها و ارائه آموزش های لازم و کاربردی به ساکنین این منازل انجام شد.

فعالیت های شرکت تابناز در هفته ملی سلامت مردان ایرانی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه پنجم اسفند ماه شرکت تعاونی ریسندگی تابناز اصفهان با پیگیری خانم مهندس کاوندی کارشناس بهداشت حرفه ای آن شرکت و پیرو هماهنگی های به عمل آمده توسط واحد مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره دو در باره پیشنهاداتی به واحدهای صنعتی تابعه برای بزرگداشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، برنامه ورزشی حرکات اصلاحی پیشنهاد شده توسط متخصص کایروپرکتور (ستون فقرات و مفاصل) را قبل از شروع کار اجرا کرد .

وارنیش فلوراید تراپی در مدرسه پسرانه صفاکار

شروع برنامه های ویژه هفته ملی سلامت مردان ایرانی در واحدهای صنعتی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، روز چهارشنبه دوم اسفند، شرکت کشت و دامداری فکا با پیگیری مهندس کریمی کارشناس بهداشت حرفه ای آن شرکت و پیرو هماهنگی های به عمل آمده واحد مهندسی بهداشت حرفه ای در باره پیشنهاد برنامه های اختصاصی برای بزرگداشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، اقدام به برگزاری برنامه های ورزشی و تحرک فیزیکی قبل از شروع کار کارگران کرد.

بر گزاری برنامه کوهگشت به مناسبت هفته سلامت مردان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنجشنبه سوم اسفند ماه و به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت مردان برنامه کوهگشت با حضور پرسنل مرد شاغل در ستاد این مرکز در محل پارک کوهستانی صفه بر گزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی "اهمیت پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان ه"ا و "دوران بلوغ"

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در روز دوشنبه سی ام بهمن ماه جلسه آموزشی برای اولیا دانش آموزان دبستان دخترانه رهنان مودت برگزار شد.

برگزاری آخرین جلسه آموزشی و هماهنگی بازرسان و کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع و بیمارستان ها

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یک شنبه بیست و نهم بهمن ماه آخرین جلسه آموزشی و هماهنگی واحد مهندسی بهداشت حرفه ای در محل سالن اجتماعات این مرکز تشکیل شد.

برگزاری جلسه اضطراری کمیته بهداشتی رامشه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، درروز دوشنبه سی ام بهمن ماه جلسه اضطراری کمیته بهداشتی در باره "لبنیات سنتی و شرایط توزیع آن و پیشگیری از بیماری های منتقله از آنها"با حضورآقای دکتر احمدآبادی رییس مرکز خدمات جامع سلامت رامشه برگزار شد.

بهره برداری از پایگاه فوریت‌های پزشکی محله ولدان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنج‌شنبه بیست و ششم بهمن ماه چهل و هشتمین پایگاه فوریت‌های پزشکی شهرستان اصفهان در محله ولدان واقع در خیابان صمدیه غربی به صورت رسمی افتتاح شد.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره 2 RSS