رتبه بندی تا رده بیستم از نظر درصد جمعیت خدمت گیرنده تحت پوشش از میان چهل و شش خانه بهداشت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، با همت و کوشش جمعی همکاران، کارشناسان ستادی، کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و به ویژه بهورزان شاغل در خانه های بهداشت، رتبه بندی خانه های بهداشت از نظر درصد جمعیت تحت پوشش و افراد خدمت گیرنده تا روز چهارشنبه بیست و دوم شهریورماه استخراج و به آگاهی همکاران محترم و مردم عزیز رسانیده می شود.

تسهیلات قرض الحسنه مهر ایران(تنها بانک دولتی تخصصی قرض الحسنه در کشور )

متن اطلاعیه به شرح در ادامه مطلب است.

مناقصه مرکز حسن آباد جرقویه

جهت رویت متن اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

اعلام ثبت نام وام مشارکتی تعاونی اعتبار مراکز بهداشت ۱ و ۲

همكار گرامي: ثبت نام گروه بيست و پنجم وام مشاركتي از هم اكنون براساس اطلاعيه درج شده در سايت مركز بهداشت شماره دو  و به  صورت اينترنتي در همين سايت انجام مي پذيرد.

متن اطلاعیه به شرح در ادامه مطلب می باشد.

پيام تسليت مدير و كاركنان مركز بهداشت شماره ۲ اصفهان به خانمها آزیتا و آناهیتا شهریاری

متن پیام به شرح در ادامه مطلب است.

برگزاری جلسه انتظام بخشی و تامین امنیت در ایام عزاداری محرم الحرام

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنجشنبه سی ام شهریور ماه جلسه انتظام بخشی و تامین امنیت در ایام عزاداری ماه محرم با حضور عوامل کلانتری ۳۴ محمود آباد، کارشناس سلامت روان و ناظر مرکز خدمات جامع سلامت محمود آباد و مسئولان هیئات مذهبی منطقه، در محل کلانتری محمودآباد برگزار شد.

برگزاری ایستگاه خطر سنجی بیماری های قلبی در جاده سلامت پارک ناژوان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، روز جمعه سی و یکم شهریور ماه به مناسبت روز جهانی قلب در محل ایستگاه آموزش، اطلاع رسانی و خطر سنجی بیماری های قلبی در جاده سلامت پارک ناژوان بیش از سیصد نفر مورد خطر سنجی قرار گرفتند.

گزارش واحد آموزش سلامت از "کاربران برتر در ارائه و ثبت خدمات سفیران سلامت"

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان تا پایان روز پنج شنبه سی ام شهریور ماه، کاربران برتری که بیشترین خدمت را در مورد سفیران سلامت در سامانه سیب ثبت کرده اند به ترتیب عبارتند از

برگزاری جلسه هماهنگی بین بخشی باحاج آقا صالحیان مسئول شورای سیاست گزاری ائمه جمعه استان

ارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنج شنبه سی ام شهریورماه و به مناسبت فرارسیدن هفته ملی کودک (از پانزدهم تا بیست و یکم مهرماه) جلسه هماهنگی با حضور حجت الاسلام و مسلمین حاج آقا صالحیان مسئول شورای سیاست گزاری ائمه جمعه استان، آقای دکتر سهرابی مدیریت محترم مرکز، آقای مهندس حیدرماه مسئول اموراداری مرکز، خانم قادری مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت و کارشناسان برنامه سلامت کودکان در محل دفتر کار معاون بهداشتی این مرکز برگزار گردید.

برگزاری جلسه هماهنگی با هیات امنای مساجد تحت پوشش مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنج شنبه سی ام شهریورماه و با توجه به نزدیک شدن به ماه محرم و فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین، جلسه هماهنگی با هیات امنای مساجد تحت پوشش این مرکز در محل سالن همایش سلامت مرکز برگزار گردید.

صفحه‌ها

متن: