تعاونی مسکن

متن اطلاعیه به شرح در ادامه مطلب است.

برگزاری استعلام اجاره محل اتاق پزشک وتزریقات وپانسمان مرکز شبانه روزی زیار

متن استعلام به شرح در ادامه مطلب است.

انجام بیماریابی مالاریا از افاغنه رهنان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه سی ام خرداد ماه تعدادی از افاغنه تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت رهنان به صورت تلفنی و حضوری برای انجام بیماریابی مالاریا به این مرکز دعوت شدند.

برگزاری جلسه هماهنگی بین بخشی جایگاه های سوخت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه سی ام خرداد ماه واحد مهندسی بهداشت حرفه ای جلسه هماهنگی با موضوع بحث و تبادل نظر پیرامون اقدامات فنی مهندسی شرکت پتروآیریک در باره بهینه سازی محیط کار جایگاه های سوخت برگزار کرد.

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از مصرف دخانیات برای رابطین مربی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز دوشنبه بیست و هشتم خرداد ماه جلسه آموزشی برای رابطین مربی با موضوع پیشگیری از مصرف دخانیات در محل سالن سایت آموزشی این مرکز برگزار شد.

هفدهمین همایش پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

همکار گرامی لازم است برای دریافت معرفی نامه همایش پیاده روی به واحد کارگزینی مرکز مراجعه فرمایید.

جهت رویت پوستر همایش به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

آموزش گروهی کارگران کارگاه باک سازی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، روز یک شنبه بیست و هفتم خرداد ماه و به منظور ارتقاء دانش و بینش کارگران، توسط خانم مهندس صیادی آموزش گروهی با موضوع اهمیت استفاده از وسایل حفاظت فردی در پیشگیری از بیماری های ناشی ازکار برای جمعی ازکارگران کارگاه باک سازی صاحب الزمان واقع در خیابان امیرکبیر  بعد از سه راهی لیلان  انجام شد.

برگزاری جلسه آموزش شناخت دخانیات و مضرات سوء مصرف آنها

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یکسنبه بیست و هفتم خرداد ماه جلسه آشنایی با انواع مواد دخانی، تاثیر مواد دخانی بر اندام های مختلف بدن و آموزش های لازم در مورد ترک دخانیات و تاثیرات سوء مصرف این مواد دخانی در محل آموزشگاه پیک سلامت ویژه متصدیان اصناف برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی نقش تغذیه در بیماری های تیروئید در روستای فیض آباد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه بیست و سوم خرداد ماه و با توجه به هماهنگی های قبلی با مسئول مرکز و سرکارخانم محترم محمودی، آقای بهروز خاموشی کاردان مبارره با بیماری ها به روستای فیض آباد از توابع مرکز خدمات جامع سلامت رامشه مراجعه کردند.

پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت عید سعید فطر

رمضان سایه مهر از سرِ ما می‏گیرد               بال رأفت که فرو داشت، فرا میگیرد

چون نگیرد دلم از رفتن ماهِ شب قدر           که خدا سایه مهر از سرِ ما میگیرد

رمضان دار شفایی است که هر جان و دلی     داروی دردی از این دار شفا می‏گیرد

روزه با فطره، امان است و بَراتِ شب قدر       هرکه شد در دو جهان کامروا میگیرد

امروز ماه مبارک رمضان را در حالی بدرقه می‏کنیم که لب‏های خشکیده خود را با تسبیح نامت صفا داده‏ایم. با امیدی بیشتر قدم در راه زندگی گذاشته‏ایم. امیدی که با پالودگی از گناه، چون بذری، در دل ریشه می‏کند و در هوای رسیدن به غایتِ مُراد خویش است.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره 2 RSS