قابل توجه مراقبین سلامت شرکت کننده در آزمون ترومبوز وریدی و بیماری تیروئید در بارداری

تاریخ برگزاری این آزمون از تاریخ ۹۶/۹/۱ ، به تاریخ ۹۶/۹/۲ تغییر یافته است .

آزمون راس ساعت ۱۲ برگزار می گردد .حضور همکاران محترم ۱۵ دقیقه قبل از شروع آزمون الزامی می باشد.

لیست واحدهای با پوشش ۹۰% به بالا و زیر ۹۰% در خصوص جمعیت حداقل یکبار خدمت گرفته

با توجه به بررسی انجام شده در خصوص درصد جمعیت حداقل یکبار خدمت گرفته تا تاریخ ۹۶/۷/۲۲ در خانه های بهداشت و پایگاههای سلامت شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، بدینوسیله لیست واحدهای با پوشش ۹۰% به بالا و زیر ۹۰% بشرح زیر اعلام می گردد

برگزاری جلسه آموزشی شیوه زندگی سالم در میانسالی و سالمندی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه سی ام آبان ماه و به مناسبت هفته دیابت مرکز جامع سلامت بلوک روستایی بهارستان با هماهنگی مراقب سلامت خانم کارگران  پیرامون شیوه زندگی و تغذیه سالم مطالبی  عنوان نمودند.

برگزاری جلسه آموزشی ماهیانه واحد بهداشت محیط

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه سی ام آبان ماه جلسه آموزشی واحد بهداشت محیط مرکز با موضوع آلودگی هوای داخل ساختمان و با حضور کلیه کارشناسان بهداشت محیط در محل سالن اجتماعات این مرکز برگزار گردید.

توزيع سبد غذايي برای مادران باردار و شیرده مناطق جرقويه عليا و سفلي

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، درروز دوشنبه بیست و نهم آبان ماه به منظور اجراي طرح حمايت تغذيه اي از مادران باردار و شيرده دچار سوءتغذيه، دور پانزدهم توزيع سبد غذايي برای مادران باردار و شیرده توزیع شد.

برگزاری جلسه آموزشی خود مراقبتی سازمانی و سفیران سلامت دانش آموزی مدارس خانه اصفهان و کوجان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه بیست و نهم آبان ماه و به مناسبت هفته خود مراقبتی، کارشناس مسئول آموزش سلامت مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان با هماهنگی مدیران مدارس خانه اصفهان و کوجان اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برای مراقبین بهداشت مدارس با هدف ارتقای دانش، نگرش و عملکرد ایشان  در زمینه خود مراقبتی سازمانی درمدارس وسفیران دانش آموزی نمود.

آموزش کنترل حشرات و جوندگان با همکاری کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز دو شنبه بیست و نهم آبان ماه خانم مهندس الهه عطاریان کارشناس بهداشت محیط و خانم مهندس راضیه سعید کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامعه سلامت دستگرد از واحد های تهیه و توزیع غذا و واحدهای صنعتی مجاور بازدید به عمل آوردند.

انجام طرح ضربت و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز دوشنبه بیست و نهم آبان ماه خانم مهندس الهه عطاریان کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامعه سلامت دستگرد در طرح ضربت و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از خیابان باغ فردوس بازدید کردند.

خدمت رسانی به جمعیت عزاداران در مسجدلیلهُ القدر مرکز جامع سلامت مسعودیه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روزهای چهارشنبه بیست و چهارم، پنج شنبه بیست و پنجم و شنبه بیست و هفتم آبان و ماه مقارن با دهه آخرماه صفر و عزاداری وفات پیامبر (ص)و شهادت امام رضا (ع) با هماهنگی های انجام شده توسط خانم فهیمه اسدی ناظر فنی مرکزجامع سلامت مسعودیه با مسئول پایگاه بسیج لیله القدر آقای بینائی فراخوان صورت گرفته و همایش همزمان بامراسم برگزار شد.

برگزاری کلاس آموزشی اهمیت خودمراقبتی در پیشگیری از سرطان های شایع بانوان در مدرسه فدک شماره دو

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه بیست و هفتم آبان ماه و به مناسبت آغاز  هفته خود مراقبتی، کارشناس مامایی مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان با هماهنگی مدیر دبستان دخترانه فدک دو اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برای معلمان مدرسه فدک دو نیروی هوایی خانه اصفهان با هدف ارتقای دانش، نگرش و عملکرد ایشان در زمینه پیشگیری از سرطان های شایع بانوان نمود.

صفحه‌ها

متن: