همایش پیاده روی هماهنگ به مناسبت هفته ازدواج

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه پانزدهم شهریورماه مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت ولدان اقدام به برگزاری برنامه همایش پیاده روی هماهنگ به مناسبت هفته ازدواج نمود.

هدف از برگزاری این همایش ایجاد روحیه شاد و با نشاط به همراه برگزاری کلاس های آموزشی برای آشنا نمودن مخاطبین با مبحث ازدواج شاد و پایدار بود.خانم مانیا کارشناس تغذیه این مرکز همزمان با پذیرایی صبحانه در باره اهمیت مصرف وعده غذایی صبحانه نکاتی آموزشی را مطرح کرده و در ادامه خانم سلیمانی کارشناس سلامت روان مرکز ولدان آموزش ازدواج شاد و پایدار با موضوع اهمیت مشاوره پیش از ازدواج و اصلاح باورهای غلط در رابطه با ازدواج های سنتی و مدرن را توضیح داده و کارشناسان مامایی مرکز ولدان و پایگاه سلامت پانزده خرداد نیز در رابطه با ازدواج پایدار و باروری سالم مطالب آموزشی مورد نیاز را مطرح کردند.