برگزاری کارگاه آموزشی بلوغ در مرکز جامع سلامت آزادگان با موضوع "طرح رو به دریا"

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنج شنبه شانزدهم شهریورماه کارگاه آموزشی با موضوع بلوغ و مشکلات این دوران توسط خانم مهره کارشناس مامایی در محل فرهنگسرای شهید همت با حضور دختران شرکت کننده از منطقه تحت پوشش برگزار شد.

در این طرح که به نام "طرح روبه دریا"نامگذاری شده است در زمینه مزایای بلوغ، تغییرات جسمی و روحی و روانی در دوران بلوغ و نحوه رویارویی با آنها، بهداشت دوران بلوغ و پیشگیری از بیماری هایی که ممکن است در این مقطع سنی بروز کنند آموزش های لازم داده شده و قرار شد کلیه فراگیران با حضور در مرکز جامع سلامت آزادگان مراقبت های لازم را دریافت کرده و با توجه به مسائلی که مطرح می کنند آموزش های لازم را فراگیرند. در پایان به مناسبت عید غدیر خم مراسم جشنی برگزار شد.