برگزاری همایش کشوری بزرگداشت سی امین سالگرد ادغام خدمات سلامت روان در نظام مراقبت‌های بهداشتی اولیه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه هجدهم مهرماه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با همکاری این مرکز اقدام به برگزاری همایش کشوری با موضوع سی امین سالگرد ادغام خدمات سلامت روان و نظام مراقبت های اولیه بهداشتی کرد.

در این همایش که با حضور مسئولان وزارت بهداشت و معاونان دانشگاه و جمعی از مسئولان وکارکنان بهداشتی مرکز بهداشت شماره یک و دو برگزار شده بود ابتدا خانم دکتر چنگیز ضمن خیر مقدم اهداف کارگاه را بیان کردند. سپس آقای دکتر رئیسی معاون وزیر در مورد سلامت روان جوانان و نوجوانان، جهان در حال تغییر ایراد سخنرانی کردند. در ادامه آقای دکتر حاجبی مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، جناب آقای دکتر محیط و آقای دکتر حسن زاده، اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد تاریخچه برنامه ادغام سلامت روان در نظام مراقبت های اولیه و فرایند پایلوت ادغام سلامت روان در نظام PHC در شهرضا توضیحاتی را ارائه کردند.