برگزاری همایش پیاده روی برای زنان میانسال با کلاس آموزشی در مرکز خدمات جامع سلامت رهنان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان روز سه شنبه چهاردهم شهریورماه توسط خانم مختاری کارشناس تغذیه با همکاری خانم ها زبیری، دافعیان و کتابچی مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت رهنان همایش پیاده روی با حضور زنان میانسال از محل پارک شاهد به طرف پارک امام رضا برگزار کردند.

بعد از پیاده روی در محل سالن آموزش مرکز از شرکت کنندگان پذیرایی شده و آموزش های لازم در باره اصلاح شیوه زندگی، تغذیه سالم و افزایش فعالیت بدنی توسط کارشناس تغذیه مرکز داده شد. در ادامه خانم شهریاری کارشناس بهداشت محیط مرکز در مورد بهداشت مواد غذایی، استفاده نادرست از رنگ ها و نانوایی خانگی، آموزش های لازم را بیان کردند. با توجه به نزدیک بودن ایام محرم این برنامه مورد استقبال حاضرین قرار گرفته و مقرر گردید جلسات بعدی به طور منظم با  همکاری واحد تغذیه برگزار گردد.

ورود مدیر وب سایت