برگزاری همایش پیاده روی برای بهبود وضعیت سلامت سالمندان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه هجدهم مهرماه و به مناسبت فرارسیدن هفته سالمند با انجام هماهنگی های قبلی، مراقبین سلامت پایگاه سلامت شهری برزان، خانم ها سخاوت، آقابزرگی و ضیایی به مناسبت هفته سالمند و هفته جهانی قلب سالم و به منظور ارتقاء وضعیت سلامت سالمندان همایشی با شعار تکریم حقوق سالمندان و قلب سالم با حضور تعدادی از سالمندان تحت پوشش مرکز، همکاران شاغل در این پایگاه و همچنین دانشجویان مامایی دانشگاه آزاد اسلامی در فضای سبز مجاور پایگاه سلامت برگزار شد.

در ابتدای این برنامه مطالب آموزشی پیرامون ورزش و تحرک جسمانی و نقش آن در سلامت جسم و روح سالمندان و افزایش طول عمر ارائه شد. در ادامه این برنامه، نرمش های مناسب سالمندان توسط یکی از سالمندان بازنشسته عضو تیم ملی کشتی  استان اصفهان  به مدعوین محترم در محل فضای سبز نزدیک مرکز آموزش داده شد.