برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس سابق و جدید مرکز بهداشت شماره دو اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یکشنبه هفدهم دی ماه مراسم تکریم و تودیع آقای دکتر آیت سهرابی رئیس قبلی و معارفه خانم دکتر منصوره ابوفاضلی به عنوان رئیس جدید این مرکز در محل سالن همایش سلامت این مرکز برگزار شد.

این مراسم با حضور خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آقای دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان، آقای ابراهیمی از روابط عمومی دانشگاه، مدیر و معاونین مرکز بهداشت شماره یک اصفهان و جمعی از کارمندان و کارشناسان ستادی و محیطی مراکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان تشکیل شد. در این برنامه خانم دکتر چنگیز از کوشش ها و زحمات مستمر و بی دریغ آقای دکتر سهرابی در زمان  تصدی پست ریاست مرکز بهداشت شماره دو اصفهان تقدیر و تشکر کرده و از ایشان خواستند تا برنامه ها و کارهای مرتبط با حوزه سلامت و سلامتی مردم و همچنین تجربه های ارزشمند خود در اتباط با برنامهع ها و مباحث مربوط به بهداشت را در اختیار خانم دکتر ابوفاضلی قرار دهند. ایشان در ادامه برای خانم دکتر ابوفاضلی رئیس جدید این مرکز نیز آرزوی توفیق در انجام وظایف محوله کردند. این مراسم با اهدای هدایا و تقدیم یادمان هایی از سوی همکاران به آقای دکتر سهرابی به پایان رسید.

ورود مدیر وب سایت