برگزاری جلسه ی آموزشی تغذیه مدارس در مرکز آزادگان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دواصفهان، در روز چهارشنبه بیستم دی ماه جلسه آموزش گروهی در دبستان پسرانه نیایش با موضوع "اصول تغذیه صحیح در سنین دبستان"برای اولیاء دانش آموزان تشکیل شد.

در این جلسه در مورد گروه های غذایی و نکات مهم در مورد نحوه استفاده صحیح از این گروه های غذایی صحبت شد.در ادامه در مورد اهمیت صرف صبحانه، میان وعده ها و نحوه محاسبه پایش رشد در سنین مدرسه توضیح داده شد.در این جلسه همچنین توصیه های تغذیه ای برای دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی، آنمی، آهن یاری و پیشگیری از کمبود ویتامین دی شرح داده شد.در پایان در مورد اهمیت بهداشت موادغذایی، رعایت بهداشت فردی و رعایت اصول بهداشتی در پایگاه های تغذیه سالم مدارس صحبت شد.