برگزاری جلسه آموزشی با موضوع اهمیت بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه سی و یکم مرداد ماه کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت محمود آباد اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع اهمیت بهداشت فردی و مواد غذایی در محل سرای سالمندان صادقیه نمود. این جلسه با حضور مسوولین، پرستاران، پدر یاران، مادر یاران و نیروهای خدماتی این سرا و با هدف ارتقاء سطح آگاهی شغلی آنها برقرار گردید.

در این برنامه کارشناس بهداشت محیط مطالب آموزشی خود را با موضوع اهمیت بهداشت فردی (کارت بهداشت، وسایل شخصی و حفاظت فردی) شروع کرده و در ادامه با توجه با اهمیت رعایت بهداشت مواد غذایی در اماکنی همچون سرای سالمندان توضیحاتی را پیرامون شرایط عرضه مواد غذایی صنفی و صنعتی، خطرات میکروبی و شیمیایی منتقله از مواد غذایی و سیب سلامت ارایه نمود. اصول و روش های صحیح گندزدایی، تعریف گندزداها و همچنین اصول جمع آوری پسماندها (عادی و عفونی) در سرای سالمندان سایر مطالبی بود که توسط این کارشناس آموزش های لازم شغلی به حاضرین داده شد.

ورود مدیر وب سایت