برگزاری جلسه آموزشی مدیران مدارس ناحیه سه آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز پنج شنبه بیست و یکم دی ماه توسط مسوول واحد بهداشت محیط مرکز جلسه آموزشی ویژه مدیران مدارس ناحیه سه آموزش و پرورش با موضوع "تقلبات مواد غذایی" در محل دبستان همدانیان واقع در خیابان نظر غربی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آقای مهندس طاهری در ارتباط با مشکلات و اهمیت بوفه های مدارس مطالب آموزشی لازم را توضیح دادند. در ادامه ایشان با بیان این مطلب که سلامت و امنیت از حقوق اولیه هر فردی در جامعه بوده و امروزه سیر بیماری های واگیر به سمت بیماری های غیر واگیر سوق پیدا کرده که از مهم ترین دلایل آن می توان به تغییر شیوه های زندگی، کم تحرکی، صنعتی شدن بی رویه کشورهای جهان سوم،. تقلبات گسترده و افزودنی های غیر مجاز به مواد غذایی، جایگزینی طعم و ظاهر زیبا به جای کیفیت مناسب آن و همچنین استفاده بی رویه از سموم شیمیایی و پساب فاضلاب در محصولات کشاورزی اشاره کرد. ایشان افزودند: همین موارد اهمیت موضوع امنیت غذایی را صد چندان کرده و رمز موفقیت در این خصوص خودمراقبتی و آموزش مستمر و افزایش سطح آگاهی جامعه می باشد. ایشان انتظارات خود از کلیه مدیران مدارس در ارتباط با موارد فوق را این گونه بیان کردند که تمام مدیران بایستی به نوعی بازرس بهداشت بوده و از فرصت ها در راستای آموزش اولیاء و دانش آموزان کوتاهی نکنند چرا که افزایش آگاهی ها سبب ایجاد مسیولیت می گردد.در پایان به سوالات حاضرین پیرامون مطالب مطرح شده پاسخ داده شد.