برگزاری جلسه آموزشی با عنوان راه های پیشگیری از کمر درد در زنان خانه دار و چگونگی بلند کردن بار

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یکشنبه بیست و نهم مرداد ماه خانم مهندس صیادی از واحد مهندسی بهداشت حرفه ای، با همکاری کارشناس بهداشت حرفه ای مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت مارچین اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع راه های پیشگیری از کمر درد در زنان خانه دار و نحوه صحیح بلند کردن بار نمود.

با توجه به اهمیت برگزاری جلسات آموزش بهداشت در ارتقاء سطح آگاهی و نگرش افراد جامعه، این جلسه آموزشی در محل مسجد امام حسین محله مارچین و با حضور چندین نفر از بانوان این محله تشکیل گردید.در پایان جلسه ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت مردم محله مارچین، به سوالات آنها پیرامون موضوعات آموزشی مطرح شده پاسخ داده شد.