برگزاری جلسه آموزشی "خطر سنجی و بیماری های ایسکمیک قلبی" در مرکز خدمات جامع سلامت جامی

به گزاش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه هفدهم مهرماه و به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی قلب سالم خانم مارانی مسئول پایگاه جامی و با هماهنگی ناظر مرکز خانم شیر بند اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع اهمیت خطر سنجی و کاهش بیماری های ایسکمیک قلبی در مرکز خدمات جامع سلامت جامی کردند.

در این برنامه اصول تغذیه و فعالیت بدنی مناسب برای میانسالان دعوت شده  بیان شده و در پایان همگی برای داشتن قلب سالم در قلب سفید به خود قول خودمراقبتی فردی دادند.