برگزاری جلسه آموزشی برای دانشجویان تغذیه ترم ۷ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روزهای شنبه دوازدهم و یکشنبه سیزدهم آبانماه جلسه آموزشی برای دانشجویان کار آموز تغذیه ترم هفت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در محل سالن سایت آموزشی این مرکز تشکیل شد. در ابتدای این جلسه خانم راشدی مسؤل امور دانشجویی درباره قوانین و مقررات حضور دانشجویان در مرکز بهداشت شماره دو توضیحاتی به دانشجویان دادند.

پس از آن در مورد معرفی واحدهای فنی ستاد و برنامه های این دو روز توضیحات لازم را به دانشجویان دادند. در ادامه خانم کیوانی و خانم دهقانی کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها درباره بیماریهای واگیردار و پروتکل های کشوری ومدیریتی در مراکز به دانشجویان آموزشهای مفیدی دادند. سپس آنها درمورد بیماری های غیرواگیر و سرطانها و پیگیری این برنامه ها در سامانه سیب و بیماری های مشمول گزارش فوری توضیحات لازم را دادند. بعد از آن آقای نجاتی کارشناس واحد گسترش در باره برنامه های طرح تحول سلامت، سطوح مختلف مراقبت ها، آمارهای جمعیتی و اهداف مهم مراکز خدمات جامع سلامت آموزش های لازم را به دانشجویان دادند. در ادامه  برنامه  خانم صدوقی، خانم کاظمی، خانم کفاشیان، خانم آهنی، خانم احمدی، خانم کاظم نادی، خانم اسدیان، خانم ایزدی، خانم خیاط مقدس، خانم مهندس جلوانی و آقای مهندس جعفری،  به ترتیب برنامه های سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس مروج سلامت، برنامه های تغذیه، سلامت روان، برنامه های سلامت خانواده اعم از بر نامه های سلامت مادران، میانسالان، سالمندان،  کودکان، باروری سالم، بلایا، بهداشت حرفه ای و بر نامه های مدیریتی کلیه پروتکل های اجرایی برنامه های واحدها را در ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت و انتظارات واحدها توضیحات لازم را به دانشجویان دادند. در پایان  جلسه فرم حضور و غیاب دانشجویان و فرم گواهی تدریس مدرسین تکمیل شد.