اولین جشنواره روابط عمومی های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه سیزدهم تیر ماه با حضور آقای دکتر جهانپور مدیر روابط عمومی دانشگاه، آقای ابراهیمی معاون ایشان، آقای دکتر وحدتی مدیر شبکه  بهداشت و درمان شهرستان لنجان و همکاران حوزه روابط عمومی های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در محل باغ شهرداری باغبهادران برگزار شد.

در ابتدای این برنامه دکتر وحدتی به ایراد سخن پرداختند و همکاران شاغل در واحدهای روابط عمومی را دیپلمات های عرصه اطلاع رسانی در حوزه سلامت نامیدند. در ادامه آقای د کتر جهانپور به ایراد سخن پرداخته و از برنامه ها و اهداف اجرایی خود برای ارتقا و پیشرفت سطح کمی و کیفی کار واحدهای روابط عمومی دانشگاه گفتند. در پایان هم جوایزی از طرف روابط عمومی دانشگاه به منتخبین و حائزین رتبه های برتر اهدا شد. لازم به یادآوری است که واحد روابط عمومی این مرکز هم به عنوان ررابط عمومی برتر جایزه خود را که شامل تندیس جشنواره و تقدیر نامه از طرف خانم دکتر چنگیز بود را دریافت کرد.