انجام واکسیناسیون توام دانش آموزان متوسطه اول پسرانه در مرکز خدمات جامع سلامت رامشه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه هیجدهم مهرماه و با توجه به هماهنگی های انجام شده با مدیر آموزشگاه متوسطه پسرانه، آقای دکتر محمود احمدآبادی پزشک مرکز خدمات جامع سلامت رامشه به همراه آقایان بهروز خاموشی کاردان مبارزه با بیماری ها و حسین یاوری بهورز خانه بهداشت به این آموزشگاه مراجعه کردند.

در این برنامه ابتدا آقای دکتراحمد آبادی به مناسبت روز جهانی تخم مرغ از خواص و مضرات استفاده بیش از حد از این ماده غذایی صحبت کردند. در ادامه، آقای خاموشی در باره بیماری عفونی سل و راههای پیشگیری از آن به دانش آموزان آموزش دادند. سپس آقای یاوری در مورد اهمیت واکسیناسیون و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن توضیحات لازم را دادند. در پایان توسط آقای خاموشی و آقای یاوری دانش آموزان بر علیه بیماری های دیفتری و کزاز واکسینه شدند. همچنین مقرر شد کارت واکسیناسیون دانش آموزان توسط مدیر آموزشگاه در پرونده سلامت آنها قرارداده شود.