انجام معاینات دوره ای کارگران بخش پسماند شهرداری بهارستان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهار شنبه یکم شهریورماه و به دنبال پیگیری های مستمر واحد مهندسی بهداشت حرفه ای معاینات دوره ای کارگران شرکت مدیریت پسماند شهرداری ها و دهیاری ها (پیوند کویر اصفهان) در شهر بهارستان انجام گردید.

شایان ذکراست پیگیری های مصرانه این واحد و همچنین خانم مهندس پورافشاری کارشناس بهداشت حرفه ای شاغل در مرکز خدمات جامع بهارستان منجر به تشکیل کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار با حضور دانش آموخته رشته مهندسی بهداشت حرفه ای در شرکت یاد شده، گردید.ضمن تشکر از مدیریت شرکت مدیریت پسماند پیوند کویر اصفهان به خاطر اهمیت دادن به وضعیت کمی و کیفی سلامت کارگران خدوم بخش پسماند شهرداری بهارستان، امید است کلیه کارفرمایان و پیمانکاران شهرداری های پانزده گانه شهر اصفهان برای حفظ و ارتقای سطح سلامت شاغلین خود پیشرو و پیش قدم باشند.