اجرای طرح سنجش نوآموزان پیش دبستانی توسط پایگاه سنجش در مرکز جامع سلامت رامشه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دواصفهان، از روز شنبه شانزدهم تیرماه اجرای طرح سنجش نوآموزان پیش دبستانی توسط پایگاه سنجش در مرکز خدمات جامع سلامت رامشه به مدت شش روز کاری آغاز شد.

طبق هماهنگی قبلی با مسئول مرکز توسط آقای بهروز خاموشی کاردان مبارزه با بیماری ها به همراه ریاست محترم پیش دبستانی غنچه ها واقع در رامشه از پایگاه سنجش بازدید به عمل آمد. در این پایگاه ابتدا کلیه پیش دبستانی ها پذیرش شده و توسط مراقب سلامت پایگاه ارزیابی مقدماتی سلامت انجام گردیده، و سپس کنترل بینایی و شنوایی به همراه آزمون تحصیلی به صورت جداگانه از آنها به عمل آمد. آموزش های لازم در باره نحوه عملکرد پایگاه و بخش های مختلف به والدین داده شد. در پایان هماهنگی های لازم با مسئول پایگاه آقای محمد صادقی در مورد معاینات ارزیابی و روند کار درخانه بهداشت توسط آقای بهروز خاموشی انجام شد.