آموزش روان شناختی و تغذیه سالم به مناسبت روز دانش آموز

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یکشنبه سیزدهم آبانماه و به مناسبت روز دانش آموز توسط کارشناس سلامت روان و کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بیت المقدس آموزش روان شناختی و تغذیه سالم برای دانش آموزان پایه هفتم دبیرستان متوسطه اول کرامت برگزار شد.

در این جلسه ابتدا خانم ستوده فر کارشناس سلامت روان برای یک کلاس در زمینه پیشگیری از اعتیاد، نه دسته مواد مخدر و عوارض هر دسته و مهارت های نه گفتن صحبت کردند و برای کلاس دیگر در زمینه مهارت مدیریت استرس شامل تعریف استرس و راهکارهای اساسی و کلیدی مقابله با استرس و راهکارهای کوتاه مدت و ساده مقابله با استرس صحبت کردند. در ادامه خانم ستایش راد برای هر دو کلاس هفتم در ارتباط با تغذیه سالم، آشنایی با هرم غذایی و گروه های غذایی صحبت کردند.